Wednesday, December 16, 2009

Jualan Tudung

Salam kepada rakan-rakanku sekalian.

Untuk n3 aku kali ini aku nak promote tudung jenama HAWA..untuk pengetahuan rakan2 semua sebelum ni aku memang aktif menjual tudung2 HAWA ni..Alhamdulillah jualan menggalakkan. Walaupun tak jual melalui online coz tak sempat nak n3 dalam blog jualan dah bersih..sekarang ni tak busy lagi so cuba2 la n3 kat blog ni..Manalah tahu kot2 ade rezeki..

Harga tudung ni memang berpatutan kalau nak banding dengan harga kat kedai tu adalah beza hampir RM20..Takpe aku jual murah2 je..oleh kerana nak bantu rakan2 melawakan..Ni aku jual murah2 je.. Jika ade yg nak order tu sms / call me anytime..(0137200337-Linda) Harga termasuk kos penghantaran (RM65). Bayaran secara tunai melalui Maybank 2U accnt no. 151137867670 (Hernee binti Samshudin) -Penghantaran melalui Pos Laju


LAYAN..

Label Pada Tudung (HAWA tulisan rumi)

Model Tudung CT 1-Dua Lapis tidak berpisah
(Warna Kelabu)
Juga Terdapat warna kuning, biru langit, ungu, jingga,pink muda. pink pekat(sold out)

Pandangan tepi tudung CT1
Pandangan Belakang Tudung CT1

Tudung CT2-Dua lapis dan terpisah
Terdapat Warna Coklat Muda, Coklat Gelap,biru terqois, ungu, hijau muda& hijau gelap.Warna putih yang dipakai model (sold out)
Tudung Biasa -
mempunyai batu penuh di kepala dan ditepi bawah tudung
Terdapat Warna Pink Pekat(gambar), Biru Gelap, hijau muda& hitam.



Tudung A Pusing -
Boleh dipusing. Mempunyai batu sedikit di kepala dan di bahagian bawah depan dan belakang tudung
Terdapat Warna Pink Muda(gambar), Kelabu,Coklat Muda, Hitam & hijau gelap.
Gambar Belum Di pusing



Setelah di pusing

Kod Untuk tempahan :
CT1-warna, CT2-warna, Tudung A : A-warna, Tudung Biasa: B-Warna

2 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

sy nk bli model kcik tu...heher

Mama Khalish said...

xjual...yg kecik tu jiwa ragaku...

Salam Perkenalan kepada semua dan selamat datang ke blog yang kurang sempurna ini..Blogku ini bertujuan adalah untuk berkongsi bersama2 rakan bloggers yang berminat mendekorasi/menghias rumah berkonsepkan Inggeris..disamping catatan perkembangan tentang telatah manja anak2ku..Selamat mengenali keluarga Khalish dan silalah berkongsi idea, cadangan mahu pun teguran yang membina..agar setiap perkara yang kita lakukan akan memberi manfaat kepada kita semua Insyaallah..