Monday, November 2, 2009

Pengantin Baru Yang Dah Lame..


Ini dia pengantin baru yang dah lame tu..maklumla dia orang
ni teringin nak bersanding kat dalam rumahku yg ceria ni..terima kasih ya pengantin kerana sudi bersanding di dalam rumah I..Anyway ni anak buah sulong ku..kiranya dia nilah yang paling tua dalam ramai2 anak buah..coz semua orang panggil dia kak long..daripada nenek sampailah cousin dia yg cilik2 tu..(cilik tu dalam bahasa jawa kecil). Jangan marah ya cik long...kem salam kat pengantin sebelah tu...

1 comment:

♥Hernee Nazir♥ said...

x sngka jd galmer jap..hahahaha

Salam Perkenalan kepada semua dan selamat datang ke blog yang kurang sempurna ini..Blogku ini bertujuan adalah untuk berkongsi bersama2 rakan bloggers yang berminat mendekorasi/menghias rumah berkonsepkan Inggeris..disamping catatan perkembangan tentang telatah manja anak2ku..Selamat mengenali keluarga Khalish dan silalah berkongsi idea, cadangan mahu pun teguran yang membina..agar setiap perkara yang kita lakukan akan memberi manfaat kepada kita semua Insyaallah..