Sunday, November 22, 2009

Gathering English Home Deco-Msuite JB

Seronok sangat dapat jumpe rakan2 sekepala minat deco2 umah ni..ini 1st time aku follow rakan2 ni..Thanks kawan2 semua..kongsi cerita..Intai2la photo2 kt bwh tu..







2 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

kn main lg die.. :)

Mama Khalish said...

Jangan jeles...ajak tak nak...

Salam Perkenalan kepada semua dan selamat datang ke blog yang kurang sempurna ini..Blogku ini bertujuan adalah untuk berkongsi bersama2 rakan bloggers yang berminat mendekorasi/menghias rumah berkonsepkan Inggeris..disamping catatan perkembangan tentang telatah manja anak2ku..Selamat mengenali keluarga Khalish dan silalah berkongsi idea, cadangan mahu pun teguran yang membina..agar setiap perkara yang kita lakukan akan memberi manfaat kepada kita semua Insyaallah..